diumenge, 23 d’octubre del 2011

Dades 23 d'octubre de 2011

Avui el temps ja ha començat a mostrar símptomes de canvi, que s'han traduit en cels més aviat tapats, sobretot a partir de la tarda i amb alguns ruixats molt febles que han caigut de manera aïllada per diversos punts, xàfecs que han estat més importants a la zona litoral, per bé que molt irregulars també en aquella zona. La previsió per aquesta nit indica cels tapats amb algun possible xàfec i seria a partir de demà a migdia quan ens arribaria el gruix del front fred que a hores d'ara es troba entrant per Galícia, amb pluges que podrien ser febles a moderades. Demà a la nit aquesta pertorbació s'allunyarà i s'ha de veure si cap a dijous n'arriba una altra.

Pel que fa a les temperatures, aquestes han estat molt similars a les d'ahir pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 17-20ºC, mentre que les mínimes han donat valors compresos entre els7-8ºC de mitjana, força uniformes degut a la nuvolositat abundant arreu que hi havia. El vent durant tot el dia ha bufat de llevant, fluix al matí i una mica més destacable a partir de migdia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 19,1ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,4ºC
T. Mínima: 7,1ºC
Precipitació: 0,3 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 19,2ºC
T. Mínima: 7,3ºC
Precipitació: 2,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 17,2ºC
T. Mínima: 8,3ºC
Precipitació: 0,4 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,3ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 20,7ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada