dissabte, 29 d’octubre de 2011

Dades 29 d'octubre de 2011

Avui el temps ha estat ja molt més tranquil. De bon matí el cel estava tapat i amb bancs de boira, que a partir de mig matí s'han anat trencant i s'han obert clarianes. Durant la tarda el temps ha estat dominat pels núvols i clarianes, i de cara al vespre la boira s'ha anat estenent i espessint, degut a la forta humitat i al temps calmat. De cara a demà es preveu temps mig ennuvolat, amb bancs de boira i sense risc de precipitacions, així com dilluns. Per la setmana vinent es preveu que ens afectin noves pertorbacions que a partir de dimecres-dijous podrien portar noves pluges generals, caldrà anar-ho seguint.

La temperatura ha estat més alta que en dies enrere, amb màximes que han voltat els 17-19ºC i mínimes al voltant dels 10-11ºC. El vent ha bufat molt fluix del nord-oest tota la jornada.
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): Malauradament avui tant sols es disposa de les dades de Pinós i Lladurs.

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,9ºC
T. Mínima: 10,1ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 18,4ºC
T Mínima: 10,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

Sense dades


La Panadella (Anoia)

Sense dades


Òdena (Anoia)

Sense dades


Cervera (Segarra)

Sense dades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada