dimecres, 26 d’octubre del 2011

Dades 26 d'octubre de 2011

Avui el dia ha començat amb temps molt estable i cels serens a tot arreu. A partir de mig matí han aparegut els primers núvols pel sud, que durant la tarda s'han anat estenent cap al nord i han acabat de cobrir el cel, alhora que s'iniciaven pluges febles per l'extrem sud. Tot això és degut a l'entrada d'una pertorbació activa per l'oest de la península que demà ens afectarà de ple, amb pluges que seràn generals i que poden ser entre febles i moderades a l'interior, i fortes al litoral, prelitoral i cara sud pirinenca. Aquestes pluges continuaran de cara a divendres i podrien començar a allunyar-se el dissabte.



Les temperatures màximes a la zona han oscil·lat entre els 15-20ºC, per tant més altes que ahir degut a la major insolació, i les mínimes han estat més baixes, entre els 2 i 6ºC, amb una notable inversió tèrmica. El vent ha bufat molt fluix i variable al matí, i a partir de migdia ha girat al sud fluix.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,7ºC
T. Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,6ºC
T Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 17,7ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima: 6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,1ºC
T. Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,7ºC
T. Mínima: 3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada