dilluns, 24 d’octubre del 2011

Dades 24 de març de 2011

La inestabilitat ha estat la tònica dominant en el temps a la jornada d'avui: a la nit i matinada s'han format tempestes al litoral que puntualment han estat fortes, i que s'han anat reproduint al llarg del dia. Aquestes precipitacions no han afectat a les zones interiors. A partir de mitja tarda, l'arribada d'un front fred ha provocat que les pluges avancin de ponent a llevant i s'hagin generalitzat de cara al vespre, essent febles i localment moderades, a hores d'ara encara continuen les precipitacions. De cara a la matinada aquest front s'anirà allunyant i demà i dimecres el temps serà molt més estable. A partir de dijous ens afectarà un embossament d'aire fred en alçada que, depenent d'on es situi, pot portar pluges destacables, caldrà anar-ho seguint.

Les temperatures màximes han estat lleugerament més baixes que les d'ahir i s'han situat entre els 15-19ºC, mentre que les mínimes han pujat respecte a les d'ahir degut a la nuvolositat freqüent i han oscil·lat entre els 10-13ºC, El vent ha bufat del sud al sud-est moderat, més fort entre mig matí mitja tarda.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,8ºC
T. Mínima: 10,3ºC
Precipitació: 1,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,8ºC
T Mínima: 10,9ºC
Precipitació: 3,7 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 18,8ºC
T. Mínima: 11,3ºC
Precipitació: 1,4 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,3ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 5,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 19,5ºC
T. Mínima: 12,6ºC
Precipitació: 4,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,2ºC
T. Mínima: 12,5ºC
Precipitació: 1,2 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada