dissabte, 22 d’octubre del 2011

Dades 22 d'octubre de 2011

El temps avui ha estat en general tranquil, dominat pels intervals de núvols baixos que s'han presentat a l'est del país sobretot a primera i darrera hora, mentre que a migdia el sol ha estat més important. Continuem sota el domini d'un anticicló molt potent que es troba situat a Centreeuropa, tot i que aquest tendeix a anar-se retirant a l'hora que comencen a acostar-se pertorbacions pel sud i l'oest. Per demà es preveu que el cel es vagi tapant i que una primera pertorbació ens afecti sobretot a la tarda, amb ruixats sobretot prop del litoral, mentre que a partir de la nit entraria un front fred més actiu i que podria portar pluges generalitzades, que serien de febles a moderades a tot el país, puntualment més abundants.


Pel que fa a les temperatures enregistrades durant la jornada d'avui, tant les màximes com les mínimes han estat força suaus, amb màximes entre els 17-20ºC i mínimes més altes que la nit anterior, i situades entre els 5-11ºC. El vent ha bufat fluix de llevant tota la jornada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 19,3ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 18,9ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 18,5ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 17,1ºC
T. Mínima: 8,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,2ºC
T. Mínima: 11,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,9ºC
T. Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada