diumenge, 15 de març del 2020

Fotografies de la setmana (9 al 15 de març de 2020)

Dilluns 9 de març: comença també la floració de l'angelet, o dent de lleó (Taraxacum officinale), espècie habitual en marges i camins:

Dimarts 10 de març: el pas d'un front poc actiu durant el dia ens va deixar cels tapats de núvols mitjos que no van arribar a deixar precipitació. Imatge a la tarda als plans de Conill:

Dimecres 11 de març: l'entrada d'una falca anticiclònica va estabilitzar completament el temps, amb sol arreu i temperatura clarament més alta. Imatge a migdia mirant cap a Aleny:

Dijous 12 de març: va continuar el temps molt estable, amb sol i alguns núvols prims, i temperatura molt alta. Imatge a migdia a Fonollosa mirant cap a la serra de Castelltallat:

Divendres 13 de març: el pas d'una nova cua de front va deixar el cel ennuvolat sobretot a la tarda però sense pluja,i amb temperatura més baixa. Imatge a la tarda a Calaf:

Dissabte 14 de març: el dia va ser tranquil, amb un matí tapat de núvols baixos i tarda amb domini del sol. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 15 de març: el dia ha començat amb boira però ràpidament aquesta s'ha desfet i han quedat núvols i clarianes. A la tarda s'ha acabat de tapar del tot. Imatge al final del matí a Calaf:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada