diumenge, 29 de març del 2020

Fotografies de la setmana (23 al 29 de març de 2020)

Degut a les restriccions imposades per tal de fer front al coronavirus, mentre la situació no canviï i no es pugui circular lliurement, penjarem cada dia una foto feta des de casa a Calaf, una foto que intentarà ser representativa de què ha passat aquell dia. 


Dilluns 23 de març: comença la setmana amb temps inestable, amb un matí tapat i amb pluja feble.i tarda amb clarianes. Imatge al final del matí:

Dimarts 24  de març: el matí va ser variable,mentre que a partir de migdia el cel es va tapar de NE a SO, sense precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimecres 25 de març: a primera hora del matí ens va creuar una línia d'inestabilitat amb ruixats de neu, mentre que la resta del dia va ser variable i sense precipitació. Imatge a primera hora del dia en el moment de la nevada:

Dijous 26 de març: el matí va començar amb boira,i un cop es va desfer van quedar núvols i clarianes.A la tarda hi va haver creixement de nuvolades amb algun feble ruixat. Imatge a primera hora de la tarda:

Divendres 27 de març: nova jornada de temps insegur,amb força núvols, algunes clarianes al matí i cel més tapat a la tarda i vespre, amb pluges febles. Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 28 de març: dia variable, amb un matí més ennuvolat i tarda amb més clarianes, no hi va haver precipitacions. Imatge a la tarda amb cel variable:

Diumenge 29 de març: el matí i migdia han estat assolellats, mentre que a la tarda han crescut nuvolades cap al nord que no han deixat precipitació.Imatge a primera hora de la tarda:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada