diumenge, 1 de març del 2020

Fotografies de la setmana (24 de febrer a 1 de març de 2020)

Dilluns 24 de febrer: el pixallits (Muscari neglectum) és una espècie que acostuma a florir a començaments de primavera. Aquest any va avançada degut a les altes temperatures:

Dimarts 25 de febrer: durant el matí ens va creuar un front poc actiu,mentre que a la tarda el cel va quedar ben serè. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al nord:

Dimecres 26 de febrer: domini del temps estable amb sol, alguns núvols poc importants, i bona visibilitat. Imatge a la tarda als plans de Conill:

Dijous 27 de febrer: continuació del temps bàsicament estable, amb sol i intervals de núvols prims. Imatge a primera hora de la tarda:

Divendres 28 de febrer: una jornada més de temps tranquil, amb domini del sol però amb bandes de núvols alts i mitjos. Imatge a Calaf a primera hora de la tarda:

Dissabte 29 de febrer: jornada de temps variable, amb boires matinals i intervals de núvols prims sobretot a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 1 de març: el nou mes ha entrat amb cels variables i vent a estones moderat de mestral, amb bona visibilitat i temperatura no massa freda. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada