diumenge, 22 de març del 2020

Fotografies de la setmana (16 al 22 de març de 2020)

Degut a les restriccions imposades per tal de fer front al coronavirus, mentre la situació no canviï i no es pugui circular lliurement, penjarem cada dia una foto feta des de casa a Calaf, una foto que intentarà ser representativa de què ha passat aquell dia. 


Dilluns 16 de març: comença la setmana amb una depressió activa que ens va portar un temporal de pluja, especialment abundant des de finals del matí fins a mitja tarda. Imatge al matí abans de començar a ploure,amb cel ja tapat:

Dimarts 17 de març: malgrat que la depressió ja no ens afectava directament,el cel va quedar ben tapat tot el dia, tot i que no va ploure més. Imatge al final del matí:

Dimecres 18 de març: el dia va ser tranquil, però encara amb núvols, sobretot al matí i migdia. Imatge al final del matí:

Dijous 19 de març: els núvols ja van desaparèixer, amb domini del cel serè i alguns núvols a la tarda. Imatge a mig matí:

Divendres 20 de març: jornada de temps estable,amb boires matinals i sol amb alguns núvols prims la resta del dia. Imatge a mig matí:

Dissabte 21 de març: va continuar el temps estable en general,amb domini del sol al matí i intervals de núvols sense precipitacions a la tarda. Imatge a migdia encara amb domini del sol:

Diumenge 22 de març: dia de temps insegur, amb boira a primera hora, domini del sol al matí i creixement de nuvolades a la tarda que no han deixat pluja. Imatge a la tarda:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada