dilluns, 16 de març del 2020

Dades 16 de març de 2020

La setmana ha començat amb inestabilitat molt marcada, amb un embossament d'aire fred en alçada que s'ha situat al centre de la península i que ha impulsat una llevantada a casa nostra, amb pluges que han estat generals al llarg del dia i moderades en general, abundants al Pirineu i amb nevades a cotes altes. Aquesta pertorbació es preveu que es vagi allunyant al llarg de les properes hores, amb retirada de les pluges, tot i que fins demà al matí encara pot caure algun ruixat feble, i amb progressiva obertura de clarianes sobretot demà a la tarda. Demà les màximes seran més altes que les d'avui. En dies posteriors es preveu temps en general tranquil,amb boires matinals i dies assolellats o amb alguns núvols, i amb temperatures normals per l'època.

Les màximes del dia han baixat de forma clara, amb valors entre els 8 i 13ºC, i mínimes entre els 6 i 10ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix a moderat de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): (dades fins les 19 hores)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    9,2ºC
T. Mínima:     7,4ºC
Precipitació: 37,8 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    9,1ºC
T. Mínima:     7,2ºC
Precipitació: 19,2 mm

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    9,5ºC
T. Mínima:     7,6ºC
Precipitació: 26,2 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   8,1ºC
T. Mínima:    6,2ºC
Precipitació: 35,3 mm

Pujalt (Anoia) 

T. Màxima:    8,3ºC
T. Mínima:     6,9ºC
Precipitació: 38,4 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   12,8ºC
T. Mínima:     9,5ºC
Precipitació: 38,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   10,2ºC
T. Mínima:     8,5ºC
Precipitació: 13,9 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:   10,0ºC
T. Mínima:     8,6ºC
Precipitació: 11,5 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    10,8ºC
T. Mínima:      9,4ºC
Precipitació:  14,0 mm

Degut a la situació del país que limita els moviments, no es penjaran les dades de Calaf del dia present si no les del dia anterior, tot això a partir de demà. Quan la situació torni a la normalitat es tornaran a penjar les dades diàries com sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada