diumenge, 8 de març del 2020

Fotografies de la setmana (2 al 8 de març de 2020)

Dilluns 2 de març: comença la floració de la violera, espècie típica de les rouredes de roure de fulla petita:

Dimarts 3 de març: un front ens va creuar al matí amb núvols i algun plugim, mentre que a la tarda el cel va quedar més serè. Imatge a la tarda a Calaf:

Dimecres 4 de març: nova jornada de temps molt variable, amb alternança de cels ennuvolats amb estones de domini de les clarianes. Cel a mig matí prop d'Argençola:

Dijous 5 de març: durant el matí vam tenir clarianes però a a la tarda un front ens va creuar deixant ruixats. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós abans de l'arribada del front:

Divendres 6 de març: després d'un matí assolellat i molt ventós, a la tarda es van formar nuvolades que van deixar petits ruixats amb calamarsa. Imatge a la tarda d'una nuvolada en retirada després de deixar un ruixat a Calaf:

Dissabte 7 de març: el dia va ser assolellat amb núvols prims cap al final de la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 8 de març: el matí ha estat assolellat, però a la tarda han augmentat els núvols alts i mitjos per l'arribada d'una cua de front. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada