diumenge, 15 de juliol del 2018

Fotografies de la setmana (9 al 15 de juliol de 2018)

Dilluns 9 de juliol: la setmana començava amb temps variable: després d'un matí assolellat a la tarda es van formar tempestes que no van arribar a la nostra zona. Imatges al final de la tarda de la tempesta que queia al Bages des de Calaf:

Dimarts 10 de juliol: el temps va ser força més estable en conjunt, encara amb alguna nuvolada a la tarda. Imatge a la tarda als pans de Conill:

Dimecres 11 de juliol: el dia va ser variable,amb nuvolades a la tarda i algues tempestes al Pirineu i serralada prelitoral. Imatge a la tarda:

Dijous 12 de juliol: la inestabilitat va tornar a augmentar amb tempestes de tarda que van caure al sud de la comarca d'Anoia. Imatge a la tarda des de Castellfollit de Riubregos  mirant a la tempesta:

Divendres 13 de juliol: dia de temps una mica variable, amb sol però amb intervals de núvols mitjos que van deixar petits ruixats de fang. Imatge a la tarda a Calaf:

Dissabte 14 de juliol: el dia es va caracteritzar pel cel completament serè, gairebé sense cap núvol. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 15 de juliol: el matí ha començat amb temperatura alta, cel ben serè i vent fluix:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada