diumenge, 29 de juliol del 2018

Fotografies de la setmana (23 al 29 de juliol de 2018)

Dilluns 23 de juliol  la setmana començava amb temps molt estable, domini del sol i amb alguna nuvolada poc important a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda:
Dimarts 24 de juliol  la inestabilitat va augmentar de forma clara, amb tempestes que a mitja tarda ens van afectar de forma intensa, fins i tot amb pedregades. Imatge dels moments de màxima activitat de la tempesta a Calaf:
Dimecres 25 de juliol  el temps es va estabilitzar força, amb sol i algunes nuvolades molt més puntuals a la tarda amb tempestes locals. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al nord:
Dijous 26 de juliol  el temps ja va ser plenament estable amb domini del sol, algun núvol molt poc important,i calor intensa. Imatge a primera hora de la tarda:
Divendres 27 de juliol  dia de temps molt tranquil, amb matí serè i tarda amb intervals de núvols prims, poc importants. Imatge a primera hora de la tarda:
Dissabte 28 de juliol  la jornada es va caracteritzar pel temps tranquil, amb sol però amb intervals de núvols prims,i per la calor marcada. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 29 de juliol  el dia ha estat molt tranquil,amb sol i alguns núvols poc importants a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada