diumenge, 22 de juliol del 2018

Fotografies de la setmana (16 al 22 de juliol de 2018)

Dilluns 16 de juliol  la setmana començava amb temps variable, amb tempestes generals a primera hora del dia i de nou a la tarda, molt més disperses. Imatge a la tarda just quan ens acabava d'afectar una petita tempesta:
Dimarts 17 de juliol  el temps va ser molt més estable, amb sol al matí i alguns núvols poc importants a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dimecres 18 de juliol  jornada marcada per l'estabilitat absoluta, amb sol i pràcticament sense cap núvol, Imatge a la tarda:
Dijous 19 de juliol  va continuar el temps molt tranquil, amb sol i alguna nuvolada de tarda al Pirineu, com aquestes que es veien a la tarda mirant cap al nord:
Divendres 20 de juliol  el matí i migdia van ser assolellats, mentre que al final de la tarda es van formar tempestes a ponent que ens van afectar a primera hora de la nit. Imatge a mitja tarda a Calaf:
Dissabte 21 de juliol  el matí va ser variable, mentre que fins a primera hora de la tarda va predominar el cel serè. A partir de llavors van augmentar els núvols prims de ponent a llevant, tal i com es veu a la imatge dels plans de Conill:
Diumenge 22 de juliol  el dia ha començat amb cel tapat i amb algunes pluges febles:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada