diumenge, 1 de juliol del 2018

Fotografies de la setmana (25 de juny a 1 de juliol de 2018)

Dilluns 25 de juny: la setmana començava amb estabilitat tota, sol i alguns núvols poc importants. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimarts 26 de juny: va continuar el temps ben estable, amb sol i alguns núvols molt poc importants. Imatge a la tarda mirant cap a Aleny:

Dimecres 27 de juny: un dia més el temps es va caracteritzar per l'estabilitat absoluta, el domini del sol i amb alguna tempesta a la tarda al Pirineu. Imatge a primera hora de la tarda amb cel ben serè:

Dijous 28 de juny: la inestabilitat va augmentar de forma clara a la tarda, amb creixement de nuvolades i tempestes que al final de la tarda van ser puntualment intenses. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós amb les tempestes en formació:

Divendres 29 de juny: el temps es va tornar a estabilitzar, amb intervals de núvols alts i mitjos però ja sense precipitacions, Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 30 de juny: el dia va ser molt tranquil amb sol tot el dia i pràcticament no es va veure cap núvol. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 1 de juliol: el dia ha començat amb un temps molt estable i cel serè, sense cap núvol:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada