diumenge, 14 de gener del 2018

Fotografies de la setmana (del 8 al 14 de gener de 2018)

Dilluns 8 de gener:  la setmana començava amb boires extenses i molt espesses, com aquestes als voltants de Conill a primera hora de la tarda:

Dimarts 9 de gener:  el dia va ser tranquil amb bandes de núvols prims que precedien a un front que ens va afectar durant la nit. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimecres 10 de gener:  el dia va començar amb núvols i després es va asserenar completament. Al final de la tarda es va tornar a tapar per l'arribada d'un altre front. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dijous 11 de gener:  temps en general estable, amb alguns núvols al matí i sol a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap a Aleny:

Divendres 12 de gener:  dia amb un matí ben emboirat i tarda amb domini del sol. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Dissabte 13 de gener:  l'arribada d'una pertorbació va portar cels força ennuvolats sobretot durant el migdia i tarda i amb pluges febles a la nit. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 14 de gener:  el dia ha começat a Calaf amb boires espesses i molt mala visibilitat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada