diumenge, 7 de gener del 2018

Fotografies de la setmana (1 al 7 de gener de 2018)

Dilluns 1 de gener:  la setmana i l'any començaven amb temps tranquil, cels serens i vent de mestral destacable que provocava molt bona visibilitat. Imatge a primera hora del dia:

Dimarts 2 de gener:  el dia va ser variable i ventós, amb intervals de núvols més abundants al matí i fins a primera hora de la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 3 de gener:  el temps va continuar estable amb intervals de núvols alts i mitjos i força vent, sobretot a la tarda. Imatge als plans de Conill a primera hora de la tarda:

Dijous 4 de gener:  la situació va ser bastant semblant, amb sol i intervals de núvols prims empesos pel fort vent de mestral que bufava, Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Divendres 5 de gener:  dia de temps molt estable, amb domini del sol i amb vent que encara va continuar bufant moderat. Imatge a primera hora des de Conill mirant cap al nord:

Dissabte 6 de gener:  l'arribada d'una pertorbació ens va deixar cels tapats tota la jornada i amb pluges que van començar a caure al vespre:

Diumenge 7 de gener: el dia ha estat ennuvolat i les pluges han caigut durant la nit i de nou al matí fins a migdia. Imatge a mig matí en el moment que plovia amb unes certes ganes:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada