diumenge, 28 de gener del 2018

Fotografies de la setmana (22 al 28 de gener de 2018)

Dilluns 22 de gener:  malgrat que a l'hivern la vegetacio acostuma a estar parada, alguna espècie creix i floreix en aquestes dates, com la ravenissa  blanca (Diplotaxis eruciodes):

Dimarts 23 de gener:  dia amb boira fins a primera hora de la tarda i clarianes un cop aquesta es va desfer. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 24 de gener:  jornada dominada pel temps serè i bona visibilitat. Imatge a migdia amb Sant Pere Sallavinera al fons:

Dijous 25 de gener:  l'aproximació d'una pertorbació va provocar un augment dels núvols ja des de bon matí amb cels tapats durant tot el dia. Imatge  a mitja tarda:

Divendres 26 de gener:  el pas de la pertorbació ens va deixat  pluges moderades i neu a les parts altes de l'altiplà, que en alguns punts va arribar a agafar a terra. Imatge a primera hora de la tarda amb el terra lleugerament empolsinat de neu:

Dissabte 27 de gener:  el temps es va estabilitzar ràpidament, amb cels tapats al matí però ja sense pluja,i tarda amb núvols i clarianes:

Diumenge 28 de gener:  avui hem tingut un dia molt tranquil, amb cel serè, vent fluix i molt bona visibilitat. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada