dimecres, 17 de gener del 2018

Dades 17 de gener de 2018

El dia ha estat completament assolellat arreu del país,i tant sols durant la tarda han aparegut algunes nuvolades a punts del litoral nord. De moment tot continua igual i seguim sota la influència de l'anticicló que estabilitza del tot el temps i provoca aquest corrent de vents de ponent a mestral secs i càlids. Ara per ara res canvia i durant la propera nit tindrem cel serè a l'interior amb alguna boira local, el vent afluixarà de força i les temperatures seran clarament més baixes que no pas les de la darrera nit. Demà dia de sol i ambient tranquil, a l'igual que divendres, en aquest cas amb més boires matinals, Dissabte a la matinada ens creua un front que portarà algunes nevades al Pirineu i potser algun ruixat feble prop del litoral, En dies posteriors el temps s'estabilitza completament, amb boires matinals i ambient molt suau de dia. De moment no es veuen canvis de temps importants que ens puguin portar fred o precipitacions.

Les màximes han continuat altes per l'època, amb valors de 10 a 13ºC, i mínimes que també han pujat i han anat entre els 2 i 10ºC, amb baixa humitat, molt bona visibilitat i vent moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   11,8ºC
T. Mínima:   . 5,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   13,4ºC
T. Mínima:     1,6ºC
Precipitació:   0,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   13,3ºC
T. Mínima:     5,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       9,6ºC
T. Mínima:        5,8ºC
Precipitació:     0.0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,5ºC
T. Mínima:       9,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     12,2ºC
T. Mínima:       7,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     12,9ºC
T. Mínima:       6,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     12,7ºC
T. Mínima:       5,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:        10,8ºC
T. Mínima:          6,1ºC
Precipitació:       0,0 mm
Fenomens observats:   rosada matinal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada