diumenge, 21 de gener del 2018

Fotografies de la setmana (15 al 21 de gener de 2018)

Dilluns 15 de gener:  dia de temps estable i marcat per la boira persistent, en ocasions molt espessa com aquesta als plans de Conill a primera hora de la tarda:

Dimarts 16 de gener:  el dia va ser completament serè a causa del vent de ponent a mestral, fort i sec. Imatge als plans de Conill a primera hora de la tarda amb molt bona visibilitat:

Dimecres 17 de gener:  va continuar el cel serè degut al vent de mestral que bufava fort. Imatge a Castellfollit de Riubregós a primera hora de la tarda:

Dijous 18 de gener:  dia que va començar amb boires matinals però amb una tarda completament serena. Imatge a Castellfollit de Riubregós:

Divendres 19 de gener:  dia dominat per la boira fins a primera hora de la tarda que es va aclarir quedant un cel ben serè. Imatge a Castellfollit de Riubregós a migdia:

Dissabte 20 de gener:  el dia es va caracteritzar pel domini del sol amb algunes bandes de núvols prims, vent a estones moderat i bona visibilitat. Imatge als volts de migdia:

Diumenge 21 de gener:  el dia ha començat amb un cel força ennuvolat per núvols mitjencs i bancs de núvols baixos empesos pel vent:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada