diumenge, 9 de juliol del 2017

Fotografies de la setmana (3 al 9 de juliol de 2017)

Dilluns 3 de juliol:  la setmana començava amb temps molt estable i assolellat, gairebé sense núvols. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimarts 4 de juliol:  aquell dia el temps va ser el mateix,i fins i tot a mitja tarda hi va haver un petit incendi a Pujalt. Imatge des dels plans de Conill mirant cap a Pujalt:

Dimecres 5 de juliol:  una jornada més de temps ben estable, amb sol i pràcticament sense núvols. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Dijous 6 de juliol:  el dia va ser mig ennuvolat de núvols alts i mitjos però no es van produir precipitacions:

Divendres 7 de juliol:  el temps va ser bastant ennuvolat amb núvols alts i mitjos però amb clarianes sobretot a la tarda, i amb molta calor, Imatge a mitja tarda:

Dissabte 8 de juliol:  el temps va ser bastant insegur, amb un matí ennuvolat i amb petites tempestes i una tarda amb més clarianes. Imatge a la tarda als plans de Conill:

Diumenge 9 de juliol:  el matí ha estat tapat de núvols baixos i boira, però cap a migdia el cel s'ha obert, quedant una tarda assolellada amb alguns núvols decoratius. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada