dijous, 6 de juliol del 2017

Dades 6 de juliol de 2017

El dia s'ha caracteritzat pels intervals de núvols alts i mitjos, sobretot abundants a primera hora del dia i durant la tarda, i amb més clarianes a migdia, que de forma molt puntual han deixat quatre gotes barrejades amb fang. Aquesta inestabilitat ve provocada per un embossament d'aire fred en alçada que afecta a l'oest i centre de la península, on provoca tempestes notables, però que a nosaltres tant sols ens afecta de forma molt indirecta. Durant la propera nit tindrem intervals de núvols que podrien deixar quatre gotes o petits ruixats, i les mínimes seran força altes, en alguns punts no es baixarà de 20ºC. Demà tindrem bandes de núvols alts i mitjos amb algun ruixat i sobretot a destacar que demà la calor s'intensifica de forma notable, i els valors de temperatuira màxima superaran els 35ºC a força zones. Dissabte s'aproxima una mica més l'aire fred en alçada i tindrem núvols i clarianes amb algun ruixat i temperatura més baixa, mentre que diumenge el temps serà de nou més estable.

Les màximes d'avui han estat més altes, i s'han mogut entre els 32 i 38ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 13 i 17ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix amb algun cop moderat a la tarda de direcció variable.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 33,0ºC
T. Mínima:  14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  33,6ºC
T. Mínima:   17,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  35,5ºC
T. Mínima:   15,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     32,0ºC
T. Mínima:      15,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      37,7ºC
T. Mínima:       13,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      35,1ºC
T. Mínima:       17,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     34,9ºC
T. Mínima:      15,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     35,1 ºC
T. Mínima:      15,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       32,9ºC
T. Mínima:        16,7ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats:  ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada