diumenge, 16 de juliol del 2017

Fotografies de la setmana (10 al 16 de juliol de 2017)

Dilluns 10 de juliol:  la setmana començava amb temps insegur i algunes tronades al Pirineu, i temps més estable amb alguns núvols a la tarda a la resta:

Dimarts 11 de juliol:  el temps ja va ser molt més estable,amb domini del sol i bona visibilitat a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap a Aleny:

Dimecres 12 de juliol:  nova jornada de temps estable, amb boires i núvols baixos a primera hora del matí i sol la resta del dia. Imatge a primera hora de la tarda:

Dijous 13 de juliol:  el temps va continuar molt tranquil amb boires a primeres hores i cel ben serè la resta del dia. Imatge a primera hora de la tarda:

Divendres 14 de juliol:  va continuar el temps molt tranquil, més ennuvolat al matí i completament serè a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 15 de juliol:  a primera hora del dia predominaven els núvols baixos, però al llarg del mati el cel es va asserenar, i la tarda va ser ben assolellada. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 16 de juliol:  el matí ha començat amb cel ben clar i bona visibilitat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada