diumenge, 23 de juliol del 2017

Fotografies de la setmana (17 al 23 de juliol de 2017)

Dilluns 17 de juliol:  la setmana començava amb temps insegur i algunes tronades a la meitat nord, i temps més tranquil amb alguns núvols a la tarda a la resta:

Dimarts 18 de juliol:  el matí i migdia van ser assolellats, mentre que a la tarda es va formar alguna tempesta al Pirineu. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimeces 19 de juliol:  el temps es va mostrar insegur amb intervals de núvols i alguna lleu pluja de fang. Imatge a la tarda als plans de Conill:

Dijous 20 de juliol:  va continuar el temps insegur amb intervals de núvols i alguna tempesta a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Divendres 21 de juliol:  el temps va ser molt insegur, amb xàfecs al matíi i intervals de núvols sense precipitacions a la tarda:

Dissabte 22 de juliol:  el dia va començar amb boires i un cop es van desfer van quedar intervals de núvols. A la tarda creixien nuvolades sense més conseqüències, com aquestes a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 23  de juliol:  el dia començava amb núvols baixos i una certa mala visibilitat provocada per l'elevada humitat ambiental:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada