divendres, 28 de juliol del 2017

Dades 28 de juliol de 2017

El dia ha tornat a ser molt tranquil, amb domini del sol arreu i amb alguns núvols baixos a primera hora del dia vora el litoral. Independentment s'han format nuvolades a la tarda al Pirineu, poc importants. La situació ve dominada per un anticicló en superfície i una entrada d'aire càlid a tots els nivells que ens assegura temps de ple estiu. De cara a la propera nit tindrem cel serè i de nou amb núvols baixos que podrien presentar-se a la meitat est cap a la matinada, i les mínimes seran semblants a les de la nit passada. Demà tindrem domini del sol al matí arreu i a la tarda creixeran més nuvolades al Pirineu,no es descarta alguna tempesta esporàdica, i la calor continuarà ben intensa. Diumenge no s'espera massa canvis i seguirem amb la calor ben present, i sembla que de cara a la propera setmana el temps seguirà estable i amb calor encara més marcada cap a mitjans de setmana.

Les màximes del dia s'han situat entre els 31 i 35ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 17 i 21ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix amb algun cop moderat a la tarda de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 33,1ºC
T. Mínima:  18,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  34,4ºC
T. Mínima:   18,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  34,5ºC
T. Mínima:   16,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     31,2ºC
T. Mínima:      18,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      33,2ºC
T. Mínima:       18,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     34,3ºC
T. Mínima:      20,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     34,2ºC
T. Mínima:      19,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     35,1ºC
T. Mínima:      17,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       31,9ºC
T. Mínima:        18,3ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada