diumenge, 10 d’octubre del 2021

Fotografies de la setmana (4 al 10 d'octubre de 2021)

Dilluns 4 d'octubre: la setmana començava amb un front que va deixar pluges generals a la nit i primera hora del matí, allunyant.se ràpidament amb obertura de clarianes. Imatge a la tarda amb cel ja força més clar:


Dimarts 5 d'octubre: el temps va ser molt estable amb sol i bandes de núvols alts sobretot a la tarda. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 6 d'octubre: nova jornada dominada pels núvols prims circulant de nord a sud, amb ambient força suau. Imatge a migdia mirant cap al castell de Boixadors:


Dijous 7 d'octubre: temps absolutament estable amb cel serè i alguns núvols prims molt poc importants. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 8 d'octubre: va continuar el temps completament estable amb sol a tot el país i amb alguna boira matinal. Imatge a la tarda mirant cap al nord:


Dissabte 9 d'octubre: el matí va estar dominat pels núvols baixos i les boires, mentre que a la tarda va dominar clarament el sol. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Diumenge 10 d'octubre: el dia ha començat amb força núvols baixos, però a migdia i la tarda ha dominat el sol amb bona visibilitat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada