diumenge, 3 d’octubre del 2021

Fotografies de la setmana (27 de setembre al 3 d'octubre de 2021)

Dilluns 27 de setembre: la setmana començava amb temps ben estable, amb sol al matí i alguns núvols prims a la tarda. Imatge a la tarda:


Dimarts 28 de setembre: va continuar el temps tranquil amb un matí assolellat i una tarda amb intervals de núvols i temperatura suau. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Dimecres 29 de setembre: temps una mica més variable sobretot al litoral amb més núvols, mentre que a l'interior va continuar predominant el sol. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 30 de setembre: pocs canvis amb domini del temps estable i del sol, amb algunes bandes de núvols prims sobretot a migdia i tarda. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Divendres 1 d'octubre: va continuar el temps estable amb domini del sol i alguns intervals de núvols prims. Imatge a la tarda a Calaf:


Dissabte 2 d'octubre: el matí va estar dominat per la boira primer i núvols baixos després, mentre que a la tarda va dominar el sol amb alguns núvols. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 3 d'octubre: el dia ha començat amb força núvols, mala visibilitat i molta humitat, amb ambient molt suau per l'època:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada