diumenge, 24 d’octubre del 2021

Fotografies de la setmana (18 al 24 d'octubre de 2021)

Dilluns 18 d'octubre: el bruc d'hivern (Erica multiflora), és una espècie arbustiva que a casa nostra apareix a zones càlides i amb orientació solella. Floreix entre la tardor i l'hivern:


Dimarts 19 d'octubre: dia estable, amb boires matinals i sol la resta del dia amb ambient força càlid. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 20 d'octubre: la jornada va ser més variable, amb molts núvols baixos tota la la jornada, tot i algunes clarianes, i amb temperatura més baixa. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 21 d'octubre: el pas d'un front pec actiu va deixar cels ennuvolats però sense precipitacions. Imatge a migdia mirant a Calaf des de les Garrigues:


Divendres 22 d'octubre: dia tranquil, amb un matí assolellat i tarda amb bandes de núvols prims. Imatge a la tarda a Calaf:


Dissabte 23 d'octubre: nou de dia temps ben estable, amb domini del sol tota la jornada. Imatge a la tarda des de Conill:


Diumenge 24 d'octubre: el dia ha estat completament assolellat, pràcticament sense cap núvol. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada