diumenge, 17 d’octubre del 2021

Fotografies de la setmana (11 al 17 d'octubre de 2021)

Dilluns 11 d'octubre: la setmana començava amb temps molt estable, amb boires matinals i sol la resta del dia. Imatge al final de la tarda:


Dimarts 12 d'octubre: dia de temps completament estable amb domini del sol arreu tota la jornada, i amb temperatura suau. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimecres 13 d'octubre: va continuar l'estabilitat molt marcada amb domini del sol i alguns núvols prims. Imatge a migdia a Calaf:


Dijous 14 d'octubre: una jornada més amb temps molt estable, amb núvols baixos i boires matinals i domini del sol al migdia i tarda. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Divendres 15 d'octubre: el pas d'una cua de front molt poc activa ens va portar intervals de núvols alts i mitjos sense més conseqüències. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Dissabte 16 d'octubre: jornada de temps estable però amb núvols baixos freqüents al matí i més trencats a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 17 d'octubre: el dia ha començat amb boires espesses a molts punts del centre i est del país i que han persistit fins mig matí, aclarint a migdia. A la tarda hem tingut cel mig ennuvolat. Imatge a primera hora del dia a Calaf:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada