diumenge, 31 d’octubre del 2021

Fotografies de la setmana (25 al 31 d'octubre de 2021)

Dilluns 25 d'octubre: la setmana començava amb temps ben estable i amb domini del sol arreu. Imatge al final de la tarda:


Dimarts 26 d'octubre: el temps va continuar estable, amb boires matinals i sol la resta del dia. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 27 d'octubre: va continuar el temps estable, amb sol al matí i bandes de núvols prims a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 28 d'octubre: el temps va continuar estable amb boires matinals i intervals de núvols la resta del dia. Imatge a la tarda a Calaf:


Divendres 29 d'octubre: l'aproximació d'un front atlàntic va deixar cels molt ennuvolats sobretot a la tarda i amb algun plugim molt feble. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al nord des de Calaf:


Dissabte 30  d'octubre: durant el matí ens va passar un front amb pluges febles, mentre que la tarda el cel va quedar més variable. Imatge a la tarda:


Dissabte 31  d'octubre: el matí ha començat amb boires espesses que s'han desfet a mig matí, quedant un dia variable, amb més núvols al final de la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada