diumenge, 10 de gener del 2021

Fotografies de la setmana (4 al 10 de gener de 2021)

Dilluns 4 de gener: la setmana començava amb temps anticiclònic, amb boires gebradores matinals i sol a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós amb cel clar i bona visibilitat:


Dimarts 5 de gener: dia amb un matí emboirat i tarda amb cel mig ennuvolat, amb restes de boira. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimecres 6 de gener: el matí va ser dominat per boira espessa i gebradora, mentre que al final de la tarda aquesta boira es va desfer. Imatge a la tarda als plans de Conill amb els arbres encara coberts de gebre:


Dijous 7 de gener: el dia va ser força tapat ja des de bon matí degut a l'acostament d'una pertorbació des del sud, que no ens va portar precipitacions. Imatge a la tarda des del camí de Sant Sebastià:


Divendres 8 de gener: durant el matí la boira gebradora va tornar a fer acte de presència, amb una gebrada força important, mentre que a la tarda es va aixecar quedant el cel tapat degut a l'arribada d'una nova pertorbació. Imatge al matí al camí de Sant Sebastià:


Dissabte 9 de gener: l'entrada d'una depressió pel sud, juntament amb l'aire fred que havia entrat en dies anteriors, va portar un canvi de temps important amb nevades que a l'altiplà van caure sobretot al matí, deixant gruixos de 5-10 cm. Imatge al matí al camí de Solanelles:


Diumenge 10 de gener: el dia s'ha caracteritzat pel temps inestable, amb cels tapats i precipitacions intermitents, no massa fortes i en forma de neu o aiguaneu. Imatge a la tarda d'un bosc prop de Farrera:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada