diumenge, 24 de gener del 2021

Fotografies de la setmana (18 al 24 de gener de 2021)

Dilluns 18 de gener: la setmana començava amb temps tranquil, sol i bancs de núvols baixos a l'est del país. Imatge a la tarda entre Calaf i La Guàrdia:


Dimarts 19 de gener: el temps va ser ben estable, amb cel serè tota la jornada i vent fluix. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 20 de gener: el pas d'un front poc actiu va deixar cels ennuvolats i pluges febles a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda des del camí de La Fortesa amb cel ben tapat:


Dijous 21 de gener: jornada dominada pels núvols, sobretot a la tarda, i amb pluges febles al vespre. Imatge a la tarda a Calonge de Segarra:


Divendres 22 de gener: el pas d'un front actiu a primera hora del dia va deixar xàfecs i tempestes de curta durada amb fortes ventades. Posteriorment va quedar un dia ennuvolat amb vent intens de mestral. Imatge a migdia a Calaf:


Dissabte 23 de gener: dia variable amb un mati assolellat i una tarda amb progressiu augment de núvols per l'arribada d'un front atlàntic. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 24 de gener: a primera hora del dia hem tingut força núvols baixos, però al llarg del matí s'han anat desfent tot quedant un dia serè. Imatge a primera hora del dia encara amb núvols:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada