diumenge, 31 de gener del 2021

Fotografies de la setmana (25 al 31 de gener de 2021)

Dilluns 25 de gener: la setmana començava amb el pas d'un front poc actiu que va portar molts núvols i alguna pluja feble. Imatge a migdia amb cel tapat:


Dimarts 26 de gener: temps més estable amb núvols baixos matinals i sol la resta del dia. Imatge a la tarda mirant cap al nord amb domini del sol i intervals de núvols prims:


Dimecres 27 de gener: va continuar el temps molt estable, amb boires matinals i sol la resta del dia. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 28 de gener: una jornada més amb temps estable, núvols baixos matinals i sol amb intervals de núvols prims la resta del dia, amb temperatures més altes. Imatge a la tarda a Calaf mirant cap al nord-est:


Divendres 29 de gener: el temps va ser absolutament estable, amb domini del sol tota la jornada. Imatge a la tarda a Calaf:


Dissabte 30 de gener: el temps va ser molt variable, amb un matí tapat, clarianes a migdia i creixement de nuvolades a la tarda amb febles ruixats. Imatge a primera hora de la tarda des de Conill mirant cap al Pirineu:


Diumenge 31 de gener: el temps ha estat assolellat amb alguns núvols poc importants a primera hora. Imatge a primera hora del dia:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada