diumenge, 17 de gener del 2021

Fotografies de la setmana (11 al 17 de gener de 2021)

Dilluns 11 de gener: la setmana començava amb temps ja més tranquil, amb cels tapats al matí i més clarianes a la tarda. Imatge del turó de Sant Sebastià a primera hora de la tarda:


Dimarts 12 de gener: el dia es va caracteritzar per la boira que va ser persistent i gebradora tot el dia, permetent que la neu caiguda es conservi en la seva major part, Imatge als voltants de Calaf:


Dimecres 13 de gener: va continuar la tònica de boires persistents i gebradores amb ambient molt fred i mala visibilitat tota la jornada. Imatge a mig matí prop de la Fortesa:


Dijous 14 de gener: aquell dia no va portar massa canvis en el temps, va continuar la boira persistent, tot i que amb un lleuger augment de temperatures que va provocar un clar desglaç sobretot a la tarda i vespre. Imatge als voltants de Calaf al matí:


Divendres 15 de gener: durant el matí vam tenir boires espesses, però ràpidament es van enretirar deixant un migdia i tarda assolellats. Imatge a primera hora de la tarda:


Dissabte 16 de gener: jornada de temps estable, amb un matí ben serè i tarda amb bandes de núvols alts i mitjos, vent moderat i temperatura més suau. Imatge a la tarda al camí de la Fortesa:


Diumenge 17 de gener: el dia s'ha caracteritzat pel cel serè amb alguns núvols prims, vent fluix amb algun cop moderat de mestral, bona visibilitat i temperatura força més suau que en dies enrere. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada