diumenge, 3 de gener del 2021

Fotografies de la setmana (28 de desembre al 3 de gener de 2021)

Dilluns 28 de desembre: la setmana començava amb temps estable, boira al matí i domini del sol a la tarda, amb vent fort. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al Pirineu:


Dimarts 29 de desembre: dia de temps tranquil, amb sol i bandes de núvols prims, ambient fred i vent fort de serè. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 30 de desembre: el temps va continuar tranquil, amb sol i bandes de núvols prims, vent moderat i molt bona visibilitat. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dijous 31 de desembre: durant el matí vam tenir temps ben estable, mentre que de cara a la tarda van augmentar els núvols per ponent degut a l'aproximació d'un front. Imatge a la tarda des de Conill mirant cap al nord:


Divendres 1 de gener: l'any començava amb un temps ennuvolat i amb boires persistents. Imatge a primera hora de la tarda als voltants de Calaf:


Dissabte 2 de gener: durant el matí vam tenir boira espessa, mentre que a la tarda la boira es va aixecar i va quedar un cel ennuvolat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 3 de gener: avui ha dominat el sol, sobretot a partir de mig matí quan han marxat els núvols. La visibilitat ha estat molt bona. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada