diumenge, 15 de novembre del 2020

Fotografies de la setmana (9 al 15 de novembre de 2020)

Dilluns 9 de novembre: el corner (Amelanchier ovalis) és un arbust caducifoli que apareix a les rouredes i boscos de pinassa, sobretot en zones obagues. En aquestes dates també canvia de color de fulles:


Dimarts 10 de novembre: dia de temps ben estable, amb boires matinals i tarda amb núvols baixos, restes de les boires del matí. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dimecres 11 de novembre: va continuar el temps molt estable amb sol i alguna boira matinal molt local. Imatge a migdia mirant cap a Aleny:


Dijous 12 de novembre: el matí va començar amb boira, però ràpidament es va desfer quedant un dia mig ennuvolat amb núvols prims. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Divendres 13 de novembre: el pas d'una cua de front poc actiu va deixar cels mig ennuvolats i sense precipitació, amb ambient suau. Imatge a primera hora de la tarda:


Dissabte 14 de novembre: dia tranquil, amb més sol al matí i amb intervals de núvols a la tarda que no van deixar precipitació. Imatge a la tarda prop de Farrera mirant a Sant Sebastià:


Diumenge 15 de novembre: el dia ha començat amb mala visibilitat i bancs de boira que s'han anat desfent amb el pas de les hores deixant un matí assolellat. Imatge a primera hora del dia:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada