diumenge, 8 de novembre del 2020

Fotografies de la setmana (2 al 8 de novembre de 2020)

Dilluns 2 de novembre: el roure de fulla petita està canviant de color de fulles abans del que és habitual, tot plegat degut a l'octubre força fred que hem tingut:


Dimarts 3 de novembre: el dia es va caracteritzar per la nuvolositat abundant tota la jornada provocada per l'aproximació d'un front. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 4 de novembre: el pas d'un front moderadament actiu va deixar pluges generals durant la nit, matinada i matí, aturant-se la pluja a partir de la tarda. Imatge a la tarda amb cel tapat però ja sense pluja:


Dijous 5 de novembre: el temps va ser força tranquil, amb sol al matí i augment dels núvols prims a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Divendres 6 de novembre: dia de temps tranquil però amb força núvols baixos tot el dia, i amb vent de llevant marcat. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al nord:


Dissabte 7 de novembre: el pas d'un front moderadament actiu al matí va portar pluges generals i moderades, aclarint a la tarda. Imatge a mig matí en un moment de pluja intensa:


Diumenge 8 de novembre
: el dia ha estat molt tranquil, amb un matí mig ennuvolat i una tarda molt més serena, amb bona visibilitat. Imatge a la tarda des del puig de Ferrera cap a l'est:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada