diumenge, 22 de novembre del 2020

Fotografies de la setmana (16 al 22 de novembre de 2020)

Dilluns 16 de novembre: les pluges i les temperatures molt suaus dels darrers dies han permès que la germinació dels cereals d'hivern sigui, per ara, molt bona:


Dimarts 17 de novembre: dia de temps ben estable i tranquil amb sol, alguns núvols prims poc importants, vent fluix i temperatura suau. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 18 de novembre: va continuar el temps ben estable, amb domini del sol, alguns núvols poc importants i vent fluix. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dijous 19 de novembre: nova jornada caracteritzada per l'estabilitat molt marcada, amb boires persistents tota la jornada, ambient fred i humit i mala visibilitat. Imatge a migdia a Veciana:


Divendres 20 de novembre: el pas d'una petita cua de front va provocar intervals de núvols al matí i un increment de la força del vent que va desfer completament les boires. Imatge a migdia a Calaf:


Dissabte 21 de novembre: jornada de temps ben tranquil, amb cel ben serè tant sols amb alguns núvols prims poc importants, i amb ambient més aviat fred. Imatge a primera hora de la tarda:


Diumenge 22 de novembre: el temps ha tornat a ser ben estable, amb cel serè, pràcticament no s'ha vist cap núvol. Imatge a la tarda des de Farrera:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada