diumenge, 1 de novembre del 2020

Fotografies de la setmana (26 d'octubre a 1 de novembre de 2020)

Dilluns 26 d'octubre: la serbera (Sorbus domestica) és un arbre típic de marges i vores de camps. En aquesta època les fulles prenen colors que van des del groc al marró passant pel vermell:

Dimarts 27 d'octubre: el pas d'una cua de front va portar alguns núvols prims, poca cosa, i a la tarda el cel es va asserenar del tot. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al Port del Comte:


Dimecres 28 d'octubre: dia tranquil, amb núvols prims al matí i cel ben serè al migdia i tarda. Imatge a la tarda prop de Conill:

Dijous 29 d'octubre: nova jornada de temps ben estable i tranquil, amb domini del sol, alguns núvols prims, vent fluix i temperatures suaus. Imatge a primera hora de la tarda:


Divendres 30 d'octubre: el temps va continuar ben estable, amb domini del sol i alguns núvols prims molt poc importants. Vista a primera hora de la tarda:


Dissabte 31 d'octubre: nova jornada caracteritzada pel temps estable, amb domini del sol i alguns núvols prims ben poc importants. Imatge a migdia a Calaf:


Diumenge 1 de novembre: el dia s'ha aixecat ben serè, amb alguns núvols prims decoratius, temperatura suau i vent fluix, i així ha continuat durant tota la jornada:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada