diumenge, 29 de novembre del 2020

Fotografies de la setmana (23 al 29 de novembre de 2020)

Dilluns 23 de novembre: les temperatures fredes dels darrers dies han deixat gelades considerables a racons obacs a primera hora del dia:


Dimarts 24 de novembre: el temps va ser tranquil, amb domini del sol i alguns núvols prims poc importants, Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimecres 25 de novembre: l'entrada del vent de llevant va portar un augment de núvols sense precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda:

Dijous 26 de novembre: la inestabilitat va augmentar amb cels ben tapats i alguns ruixats febles a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Divendres 27 de novembre: clàssica situació de llevantada amb pluges abundants a l'est i molt més febles a la resta del país. Imatge a migdia a Calaf:

Dissabte 28 de novembre: el temps va continuar insegur amb cels tapats i alguna pluja feble amb ambient força fred i ventós. Imatge al migdia amb cel tapat:


Diumenge 29 de novembre: canvi radical de situació, amb domini del sol, algunes boires matinals, i temperatura més alta. Imatge a primera hora de la tarda des de Farrera:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada