diumenge, 13 de maig del 2018

Fotografies de la setmana (7 al 13 de maig de 2018)

Dilluns 7 de maig: la inestabilitat va ser molt acusada i durant el migdia i la tarda van descarregar tempestes intenses i localment amb calamarsa. Imatge al final de la tarda encara amb cel tapat i pluja feble:

Dimarts 8 de maig: el matí va ser ennuvolat i amb pluges localment moderades, mentre que a la tarda es van obrir algunes clarianes, posteriorment es van formar noves tempestes que no ens van arribar a afectar. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap a Aleny:

Dimecres 9 de maig: va continuar el temps inestable, amb matins més tranquils i tardes amb ruixats sobretot al nord i nord-est del país. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf amb nuvolades en creixement:

Dijous 10 de maig: detall de la flor de la jonça (Aphyllanthes monspeliensis), espècie pròpia de prats secs mediterranis:

Divendres 11 de maig: el temps va ser molt estable, amb domini del sol arreu i pràcticament sense núvols. Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 12 de maig: l'arribada d'un front fred al final de la tarda i al vespre ens va portar un augment de la inestabilitat amb tempestes i xàfecs. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós amb cel amenaçador:

Diumenge 13 de maig: després de les tempestes i xàfecs de la nit passada, que han deixat quantitats força notables (47 mm a Pujalt, 25 mm a Calaf), el dia ha començat amb sol, alguns núvols, vent de mestral i ambient força fresc:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada