diumenge, 27 de maig del 2018

Fotografies de la setmana (21 al 27 de maig de 2018)

Dilluns 21 de maig: la setmana començava amb temps inestable, amb nuvolades i ruixats que van ser freqüents al vespre. Imatge a primera hora de la tarda encara amb cel variable:

Dimarts 22 de maig: la inestabilitat va ser acusada, amb cels força ennuvolats i algunes .tempestes entre el migdia i primera hora de la tarda, localment fortes. Imatge a primera hora de la tarda on es veu una tempesta a la zona de Castelltallat:

Dimecres 23 de maig: la inestabilitat va ser menor,encara que van créixer nuvolades a la tarda i es va formar alguna tempesta ja molt local. Imatge a migdia prop de Sant Guim:

Dijous 24 de maig: dia de temps ja molt més estable, amb domini del sol i amb calor moderada. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Divendres 25 de maig: dia de temps variable, amb intervals de núvols i algun ruixat acompanyat de fang. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dissabte 26 de maig: el temps va ser insegur, amb cels entre mig i molt ennuvolats però sense precipitacions. imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill amb núvols i clarianes:

Diumenge 27 de maig: el dia ha començat amb força núvols alts i mitjos i amb una mica de calitja degut a l'entrada d'aire africà:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada