diumenge, 6 de maig del 2018

Fotografies de la setmana (30 d'abril al 6 de maig de 2018)

Dilluns 30 d'abril la setmana  començava amb temps tranquil i domnat per núvols alts i mitjos. Imatge al final de la tarda a Calaf:


Dimarts 1 de maig:  el temps va ser insegur, amb clarianes al matí i xàfecs de tarda. Imatge a primera hora de la tarda amb les nuvolades creixent a Castellfollit de Riubregós:


Dimecres 2 de maig:  el dia va ser estable, amb sol i una mica de vent de mestral. imatge a la tarda mirant cap al Montsec amb molt bona visibilitat:

Dijous 3 de maig:  aquell dia vam tenir temps insegur, amb força núvols, algunes clarianes, i algun ruixat feble a la tarda. Imatge a la tarda amb cel ennuvolat:


Divendres 4 de maig:  nova jornada de temps insegur, amb núvols abundants, algunes clarianes i pluges molt febles a la tarda. Imatge a Calaf a la tarda:


Dissabte 5 de maig: la gavarrera o roser silvestre és una espècie,arbustiva pròpia de marges i vores de bosc. En aquests dies està arribant a la plena floració:


Diumenge 6 de maig: el dia ha començat amb intervals de núvols a l'est i més serè a ponent, al llarg del matí els núvols van augment. Imatge a primera hora del dia encara amb clarianes:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada