diumenge, 20 de maig del 2018

Fotografies de la setmana (14 al 20 de maig de 2018)

Dilluns 14 de maig: la setmana començava amb temps tranquil i amb intervals de núvols alts sense més conseqüències. Imatge al final de la tarda:

Dimarts 15 de maig: el temps va tornar a ser tranquil, amb sol i bandes de núvols alts i mitjos. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dimecres 16 de maig: el temps va continuar estable, amb més sol al matí i amb intervals de núvols a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dijous 17 de maig: la inestabilitat va augmentar de forma molt lleugera, i a la tarda van créixer nuvolades sense precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Divendres 18 de maig: el matí va ser molt tranquil i assolellat, mentre que a la tarda van créixer nuvolades i es va produir algun feble ruixat. Imatge a mitja tarda amb cel força ennuvolat:

Dissabte 19 de maig: el temps va ser molt més inestable, i durant la tarda es van produir tempestes irregulars, localment va descarregar amb força. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill mentre descarregava la tempesta a Calaf:

Diumenge 20 de maig: el dia ha començat amb domini del sol, després de les tempestes d'ahir a la tarda i vespre:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada