diumenge, 15 d’abril del 2018

Fotografies de la setmana (9 al 15 d'abril de 2018)

Dilluns 9 d'abril el dia va ser insegur, amb domini del sol al matí i ruixats a la tarda i vespre, no gaire importants. Imatge a mitja tarda:

Dimarts 10 d'abrill'acostament d'una profunda pertorbació va deixar cels tapats i pluges a partir del vespre que a la nit i matinada van ser intenses. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimecres 11 d'abril: durant el matí i migdia va continuar la pluja general, mentre que a la tarda es van obrir clarianes i les precipitacions van ser en forma de tempesta amb calamarsa. Imatge a mitja tarda:

Dijous 12 d'abril: a primera hora del dia vam tenir boires espesses, però un cop es van desfer va quedar un dia assolellat. Imatge a la tarda mirant cap a Aleny:

Divendres 13 d'abril l'arribada d'una nova pertorbació va deixar cels tapats i pluges febles a moderades. Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 14 d'abril el temps va continuar inestable, amb cels tapats tot el dia i pluges febles a moderades sobretot a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós sota la pluja:

Diumenge 15 d'abril el dia ha començat amb núvols però ràpidament s'han allunyat, quedant un matí assolellat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada