diumenge, 22 d’abril del 2018

Fotografies de la setmana (16 al 22 d'abril de 2018)

Dilluns 16 d'abril les pluges abundants de les darreres setmanes i les temperatures suaus  estan fent que els camps d'ordi comencin a presentar un molt bon aspecte, com aquest de Castellfollit de Riubregós:

Dimarts 17 d'abril el temps va ser molt estable, amb boires espesses a primera hora i sol durant la resta del dia. imatge a primera hora de la tarda:

Dimecres 18 d'abril el temps va ser molt estable, amb cel serè al matí i alguns núvols poc importants a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dijous 19 d'abril de nou el temps va ser molt tranquil, amb matí serè i tarda amb alguns núvols d'evolució poc importants. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Divendres 20 d'abril no hi va haver canvis en el temps, i vam seguir amb cels serens durant tota la jornada. Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 21 d'abril el dia va tornar a ser molt tranquil, amb domini del sol i tant sols amb alguns nuvolets a la tarda. Imetge a la tarda als plans de Conill:

Diumenge 22 d'abril el dia ha estat dominat pel sol, amb alguns núvols prims i amb mala visibilitat provocada per la pols africana en suspensió, Imatge a primera hora de la tatda des dels plans de Conill mirant cap a Calaf:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada