divendres, 6 d’abril de 2018

Dades 6 d'abril de 2018

Avui hem tingut un dia de temps molt variable, amb estones de cel força tapat en que fins i tot s'han escapat alguns ruixats molt febles i dispersos, alternant amb estones de cel més clar o amb núvols molt prims. De moment estem sota la influència indirecta d'una pertorbació que es situa davant de la península, amb cels tapats la propera nit i alguns ruixats que en general no serien massa importants, i demà tindem cels tapats, alguna clariana i pluges febles que poden caure en qualsevol moment, demà amb vent que girarà a llevant moderat a fort i amb temperatura més baixa. Demà a la nit ens entrarà un front actiu pel sud que escombrarà el país de sud-oest a nord-est amb xàfecs i pluges generals, puntualment amb tempesta. La pluja aniria caient al llarg de diumenge al matí, mentre que a la tarda el temps seria més tranquil, amb clarianes, encara amb algun ruixat i amb ambient més fresc.

Les màximes del dia han anat entre els 16 i 20ºC i les mínimes entre els 1 i 7ºC, amb marcada inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat baixa,la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,9ºC
T. Mínima:    4,4ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   19,1ºC
T. Mínima:     4,6ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      18,1ºC
T. Mínima:        2,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      15,7ºC
T. Mínima:        4,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     19,8ºC
T. Mínima:       1,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     17,9ºC
T. Mínima:       5,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:    18,0ºC
T. Mínima:      3,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     19,2ºC
T. Mínima:       1,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:        17,1ºC  
T. Mínima:          6,6ºC
Precipitació:       0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada