diumenge, 1 d’abril del 2018

Fotografies de la setmana (26 de març a 1 d'abril de 2018)

Dilluns 26 de marçla setmana començava amb temps encara insegur, amb intervals de núvols i algun petit ruixat de tarda. Imatge a mitja tarda amb cel variable:

Dimarts 27 de marçel temps va ser tranquil, amb intervals de núvols més abundants al matí i amb més sol a la tarda. Imatge a la tarda als plans de Conill

Dimecres 28 de març: dia de temps força tranquil, amb domini del sol, alguns núvols poc importants, bona visibilitat i vent fluix a moderat de mestral. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap a Aleny:

Dijous 29 de març: a primera hora del dia ens va creuar un front poca actiu amb algun ruixat feble, i la resta del dia vam tenir sol amb núvols decoratius. Imatge a primera hora de la tarda:

Divendres 30 de març: dia dominat pel sol i amb molt bona visibilitat provocada pel vent de mestral. Imatge des de Conill mirant cap al nord a primera hora de la tarda:

Dissabte 31 de març el dia va ser molt variable, amb sol, intervals de núvols i algun ruixat de tarda. Imatge a ,mitja tarda a Castellfollit de Riubregós enmig d'una forta ventada:

Diumenge 1 d'abrilel matí i migdia han estat assolellats o amb alguns núvols prims poc importants. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada