diumenge, 29 d’abril del 2018

Fotografies de la setmana (23 al 29 d'abril de 2018)

Dilluns 23 d'abril l'argelaga (Genista scorpius), espècie arbustiva pròpia de zones càlides i pedregoses, es troba en plena floració:

Dimarts 24 d'abril dia de temps tranquil, amb domini del sol i amb calitja provocada per l'entrada d'aire càlid. Imatge a migdia prop de Sant Guim:

Dimecres 25 d'abril va continuar el temps assolellat i força càlid al matí, mentre que a la tarda es van formar algunes tempestes a zones de muntanya. Imatge a migdia mirant cap a la serra de Pinós:

Dijous 26 d'abril el temps va tornar a ser molt estable, amb cel serè al matí i algunes nuvolades a la tarda poc importants. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap a Aleny:

Divendres 27 d'abril el dia va ser assolellat al matí i migdia, mentre que a la tarda i vespre es van formar tempestes que puntualment van afectar la nostra zona. Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 28 d'abril el dia va ser molt variable, amb un matí ennuvolat, tarda amb clarianes i de nou ennuvolat de cara al vespre i nit. Imatge a mitja tarda amb cel força serè:

Diumenge 29 d'abril el dia ba començat amb un cel ben tapat i fosc, preludi dels xàfecs que ens han d'acompanyar aquest matí:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada