diumenge, 5 de novembre del 2017

Dades 5 de novembre de 2017

Avui hem tingut un dia de temps més tranquil, i que ha començat amb bancs de núvols baixos que a primera hora eren extensos però que s'han desfet amb molta rapidesa, i a mig matí ja predominava el cel poc núvol. Durant la tarda tot ha continuat igual i tant sols s'han format nuvolades puntuals a punts del nord-est del país i que han deixat xàfecs puntuals, i per altra banda el cel ha estat tapat al vessant nord pirinenc amb pluja i neu. De cara a la propera nit el cel quedarà clar arreu i tant sols es pot observar algun banc de boira a punts molt arrecerats del vent, i les mínimes de la propera matinada seran clarament més baixes. Demà tornarem a tenir un dia assolellat i ventós, més que avui, amb màximes que es quedaran més curtes,i en que la nit de dilluns a dimarts podríem tenir algunes glaçades puntuals. Dimarts la temperatura començaria a remuntar, tot i que tornaria a baixar entre dimecres i dijous.

Les màximes del dia s'han situat entre els 12 i 17ºC, i mínimes entre els 6 i 11ºC, amb baixa humitat, molt bona visibilitat i vent entre fluix i moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,3ºC
T. Mínima:   8,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  15,0ºC
T. Mínima:    6,3ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  15,4ºC
T. Mínima:    8,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     12,5ºC
T. Mínima:       7,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,1ºC
T. Mínima:      11,5ºC
Precipitació:    0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     15,5ºC
T. Mínima:       9,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     16,1ºC
T. Mínima:       9,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       14,4ºC
T. Mínima:         8,5ºC
Precipitació:      0,o mm
Fenomens observats:  rosada i boirina de matinada, arc de Sant Martí a la tarda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada